štvrtok 7. augusta 2014

Unboxing #1

Je to tu ! Tá detská radosť v očiach keď niečo vyhrám a potom môžem konečne napísať svoj prvý unboxing ! Tento  bude taký trošku iný , nakoľko som chorá a fotila som ho v posteli, čiže všetko je odfotené na mojej písmenkovej perine.
Knižku som vyhrala v narodeninovej giveaway u úžasnej Maci z blogu My Mad Wold of Books. Keď mi napísala či už mám Knihu Half Bad tak ma riadne potešila. Polozlého som si chcela prečítať už ako vyšiel a nie a nie sa k nemu dostať. To že sa táto knižka ku mne dostala takýmto spôsobom je úplne parádne. No a Maci je naozaj skvelá, veď uvidíte podľa fotiek :)



Ani neviete koľko úsilia mi zabralo neotvoriť ten balíček hneď ako prišiel.


Aaa .. už sa neviem dočkať .


Už je napoly vonku a konečne môžem držať tú dokonalú obálku v rukách. Zozadu je biela a vyzerá to úplne najtiptop .. ibaže som ju neodfotila ale keď budem písať recenziu tak tam ju určite hodím .


No a prečo je Maci  taká úžasná ? Lebo mi pribalila čaje, cukríky, úžasné martinusácke magnetické záložky, , odznaky, kalendárik, pero a ešte aj kyslé "žížalky" ,ktoré milujem .
 Prekvapení tam bolo skutočne dosť, ešte keď som otvárala knihu tak som našla záložku a o pár strán ďalej ešte ďalšie dve . 

 


Ešte jedno veľké ďakujem Maci :)

5 komentárov:

  1. Fakt nie je za čo :) Som rada, že sa ti páči a že sa mi ťa podarilo týmto spôsobom rozveseliť či prekvapiť :) Snáď sa ti bude páčiť aj jej obsah :))
    Btw. tie periny sú brutál pekné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekné a prajem skoré uzdravenie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To veru poteší....skoré uzdravenie :)

    OdpovedaťOdstrániť