pondelok 13. októbra 2014

Unboxing #2 - prvý recenzný výtlačok

Po nejakom pol roku blogovania sa mi pred pár nejakými dvoma týždňami konečne podarila prvá spolupráca. Keď som si prečítala e-mail  od iParku so slovami, že so mnou spolupracovať skutočne budú tak sa dostavila euforická vlna a úsmev mi už z pier nespadol celý deň ( vyzerala som asi divne, čítala som e-mail na hodine sieťových technológií kým učiteľ nebol v triede ) . Tak teda keď mi dnes prišiel balík opäť som sa nesmierne potešila a už sa neviem dočkať ako budem knihu čítať spolu s čajom v posteli ( milé spríjemnenie choroby). No a nakoľko je to pre mňa veľká udalosť , urobila som aj taký malý unboxing aby som potom mohla spomínať na svoj prvý recenzný výtlačok .



 Takto úžasne zabalená kniha mi ešte neprišla  :) 


 Už vykúka. 




Kniha ma nádhernú obálku ( aspoň mne sa páči ) plus sa dopĺňa s mojim zlatým lakom a ešte aj slnko zasvietilo . 

Hneď ako dopíšem článok bežím čítať ! Ako som tak pozerala na slovník , mapu a všetky vysvetlivky... bude to zaujímavé, tak sa môžte tešiť na recenziu :) A nesmiem zabudnúť , veľká vďaka internetovému kníhkupectvu iPark .

4 komentáre:

  1. Ja som sa na prvých 60stranách ani neorientovala, proste tie slová a ten dokonale premyslený svet...inak tiež mi táto kniha prišla ako ponúkaný recenzák, a vlastne som netušila do čoho idem, iba že do niečoho a niekto to ospevoval atď...ale bolo to fakt prekvapivo super a mala som to prečítané za dva dni :D Určite si uži čítanie a gratulujem k spolupráci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zatiaľ stále otáčam na slovník :D chvíľu to bol riadny chaos ale teraz ma to už chytilo tak pevne verím že to bude skvelé čítanie :D A ďakujem

      Odstrániť
  2. Gratulujem ti k spolupráci, tá fotka so slnkom je naozaj pekná. :)

    OdpovedaťOdstrániť