sobota 11. júla 2015

Happy 1st Birtdhay! // Narodeninová - letná súťaž


Keď som pred rokom napísala prvý článok, svoju prvú recenziu, nemala som veľké očakávania či nádeje. Prišla som sem aby som sa podelila o radosť z knižiek s ostatnými knihomoľmi. Nevedela som o spoluprácach s vydavateľstvami, či blogových vojnách a nezhodách, netušia som, že to bude také ťažké a už vôbec nie, že vydržím tak dlho. V máji, alebo presnejšie 8.mája, oslávil tento blog svoj prvý rok. Dlho som čakal kým to budem môcť konečne napísať. Mal som pripravené čo napíšem, premýšľala som, čo by som vám mohla dať, ako sa odvďačiť a ako to celé osláviť. Dlho som čakala, lebo so chcela aby to bolo skvelé, a tak som sa zasekla, že píšem narodeninový článok o dva mesiace neskôr. Darčeky pre vás mi ležali na koberci a čakali, a ja som sa konečne odhodlala a pustila do toho.







Milí moji, drahí knihomoľovia, čo ste ma tento rok podporovali svojimi komentármi ( alebo aspoň čítaním mojich článkov ), nesmierne vám ďakujem. Blog tvoria jeho čitatelia a ak by vás nebolo, kde by som bola? Ďakujem vydavateľstvám a kníhkupectvám, ktoré mi dali neuveriteľné šance a ukázali aký môže byť blogerský svet úžasný. Milujem súťaže, oslavy, konfety, lampióny a balóny. Oslavy sú skvelé a tak oslávme spolu môj rok fungovania tu, pri vás, pri knihách, a to, že som to nevzdala! Nebudete obdarúvavať vy mňa, ale ja dám darček vám. Ako správny knihomoľ, milovník kníh a príbehov, si nemôžem dovoliť nič iné, ako podarovať vám - knižky! Nie je ich veľa, no potešia. Kniha predsa vyčarí úsmev každému, a kniha zo súťaže ešte väčší.


Mám pre vás dve Slovarťácke "novinky", dve milé letné knihy. Podarujem vám svetlomodrú nádheru, sladkú knihu plnú New Yorku, úsmevov, svetielok, nežnosti, radosti i smútku, knižku od známej youtuberky "Zoelly"- Girl online: láska blogerská. A pokiaľ nie ste na dievčenské romány, potešíte sa veselej, zábavnej knihe preplnenej blbosťami a zabijákmi nudy, knihou od tiež známeho youtubera, priateľa Zoe - Alfieyho Deyesa - The Pintless book #totálneodveci. Pribalím vám ku knižke aj záložky, plno drobností a malý darček, ktorý vám prinesiem z Milánskeho EXPA ! 

Výhercovia budú dvaja - obaja získajú jednu knižku a kopu maličkosťí
Zúčastniť sa môžu len knihomoli so slovenskou doručovacou adresou!! ( prepáčte česi, ale som len nezarábajúca tínedžerka a zlatý poklad na záhrade neschovávam ) 
Súťaž potrvá do konca Júla - 31.7....
... a výhercov vyžrebujem 1.8 

Čo máš teda urobiť aby si knižku získal? 
Vyplň tento formulár ↓


....a drž si palce aby si vyhral ! :) 

Pevne verím, že tu s blogom ešte pobudnem, že nás tu bude o rok viac, že ma chuť písať články neupustí ( i keď k tomu už ďaleko nebolo ), že si vždy nájdem čas sa sem vrátiť, že aj si aj vy nájdete raz sa pár chvíľ čas a čo-to si tu prečítate, že vás potešia ceny, čo niekto z vás získa a že knihomoli a knižný blogeri tu budú vždy ! Želám vám, aby sa aj vám blogerom darilo, aby ste si užili úžasné a nezabudnuteľné prázdniny!! 

Vaša Majka 



10 komentárov:

  1. Moc gratuluji k narozeninám! :) Girl Online už mám, tak přeji štěstí ostatním.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A ak už más Girl online, tak sa môžeš zapojiť do súťaže o the Pointless book :)

      Odstrániť
  2. Gratulujem!!! Moje prvé narodeniny sa blížia už o päť dní a tiež plánujem súťaž!:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Vopred blahoželám, ale zaprajem ti aj pekne na blogu keď budeš oslavovať. Snáď sa stihnem zapojiť aj do súťaže ! :D

      Odstrániť
  3. Gratulujem,veľa čitateľov prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľká gratulácia a nech ti to ešte dlho vydrží :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja dúfam, len tá škola Ufff... ale nejako mám pocit, že cez prázdniny mám ešte menej času než cez školu :D Dnes alebo zajtra zverejním ďalšiu tému k projektu, tak sa môžeš konečne opäť zapojiť :)

      Odstrániť
  5. Gratulujem k narodeninám blogu! :) Do súťaže sa ale nezapojím, keďže obe knihy už mám doma. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem:) Tak to je škoda, že máš obe :/ snáď ti ale vyhoviem v budúcej súťaži.

      Odstrániť